Horeca Services

Food cost - business plan - administratie - personeelsplanning - menu’s opstellen - bestellingen doen

Bent u een geweldige kok of leeft u voor de klantencontacten, maar zijn de cijfertjes er te veel aan?

Na 15 jaar de financiële planning van kleine en middelgrote ondernemingen verzorgd te hebben en daarna meer dan 10 jaar aan het hoofd te staan van een cateringbedrijf, ken ik het klappen van de zweep.

Misschien is het financieel moeilijk geworden om de zaak draaiende te houden, heeft u gewoon tijdelijke ondersteuning nodig of vraagt u zich af hoe het beter kan. Neem gerust contact op en we bekijken samen wat er mogelijk is. Ook kunnen we samen menu’s opstellen en kan ik de keukenbrigade de nieuwe gerechten aanleren.

Te veel werk en te weinig personeel - u zou op verschillende plaatsen tegelijk moeten kunnen zijn

Heeft u tijdens een event of feest iemand nodig om de leiding te nemen over de keuken of zaal of om de algehele organisatie te verzorgen?

U kan zelfs voor een beperkt aantal uren beroep doen op mij.